歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2019高考英語 詞匯考查+題型練 Unit 1 Friendship(含解析)新人新版必修1

  • 資源ID:101864223       資源大小:67KB        全文頁數(shù):8頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:22積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要22積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號,方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 微信支付   
驗證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

2019高考英語 詞匯考查+題型練 Unit 1 Friendship(含解析)新人新版必修1

Unit 1 李仕才 詞匯考查+詞匯應(yīng)用 必修一Unit 1 一、詞匯復(fù)習(xí) (一)單句語法填空 1. The man sat in his empty restaurant _______ ______ ______(感到非常沮喪). 2. The two old and rich brothers knew he was hard-working. That was ____ they had given him the letter. 3. We could not have the naughty boy _____ _____ _____ (做壞事不受懲罰)breaking the window on purpose. 4. To keep fit, we must have a _________(balance) diet. 5. Children are not ______ (permit) into a cinema without their parents. 參考答案 1. feeling very frustrated   2.why   3.getting away with   4.balanced 5. permitted (二)英漢互譯 1、 survey n.__________ 2、 add up __________ 3、 upset adj.vt.(upset, upset) _____ __ 4、 ignore vt. __________ 5、 calm vt. & vi.adj. __________ 6、 calm(…)down __________ 7、have got to __________ 8、concern vt. n. __________ 9、 be concerned about __________ 10、walk the dog __________ 11、loose adj. __________ 12、vet n. __________ 13、go through __________ 15、Netherlands n. __________ \17、German adj. n. __________ 19、set down __________ 20、series n. __________ 21、a series of __________ 23、outdoors adv. __________ 24、spellbind vt. (spellbound, spellbound) __________ 25、on purpose __________ 26、in order to __________ 27、dusk n. __________ 28、at dusk __________ 29、thunder vi. n. __________ 30、entire adj. __________ 31、entirely adv. __________ 32、power n. __________ 33、face to face __________ 34、curtain n. __________ 35、dusty adj. __________ 36、no longer/not…any longer______ 37、partner n. __________ 38、settle vi. vt. __________ 39、suffer vt. & vi. __________ 40、suffer from __________ 41、△loneliness n. __________ 42、highway n. __________ 43、recover vi. & vt. __________ 44、get/be tired of __________ 45、pack vi. & vt. n. __________ 46 、pack (sth) up __________ 47、suitcase n. __________ 49、Overcoat n. __________ 50、teenager n. __________ 51、get along with __________ 52、△gossip vi. & n. __________ 53、fall in love __________ 54、exactly adv. __________ 55、disagree vi. __________ 56、grateful adj. __________ 57、dislike n. & vt. __________ 58、join in __________ 59、tip n. vt. __________ 60、△secondly adv. __________ 61、swap vt. __________ 62、item n. __________ 二、閱讀理解。 A Taylore is a kid who passes by to ride sometimes and help us with chores. Barely 15, she’s never short of advice, and one of her favorite pastimes is teasing me about being afraid to go too fast on a horse. Last summer four of us rode down the trail behind our woods: my wife Karen, Taylore, Taylore’s friend Kendall and me. I was riding my 13-year-old, Tawny. We were two miles from home when, for some unexplainable reason, I pushed Tawny into a gallop(飛馳). The other horses were anxious to catch up, and just like that, the race was on. Taylore brushed past my left leg and, seconds later, Kendall went by on my right. I realized Tawny was covering ground faster than I’d ever seen her. She strained every muscle in her body to catch up with the girls. It was like a truck winding over a mountain road without brakes (閘). Part of me felt perfectly in control, while another part screamed that I wasn’t. In half a mile I knew we’d be crossing the highway, so I prayed that the girls would be fine. I gave up calculating how long it might take before my horse would be tried enough to want to slow down. I was just about out of answers when I saw the girls slowing in front of me. Their horses were relaxed and comfortable, not even breathing hard. Taylore’s face glowed. She gave me a high five. "Wow, you did well, "she said. " I knew you’d go fast when you were ready." No one in the group had even broken a sweat, except me. I was still nervous from the crazy pace. My heart pounded too, but not from exercise. Karen claims I was showing off for the girls that day, and maybe she’s right. But I think I had something to prove. Because despite my wrinkles (皺紋), glasses and gray hair, I was feeling young at heart. And, like a horse on a warm summer day, I’m always ready to kick up my heels. 1. How did the race between the girls and the author begin? A. His horse’s gallop made the other horses want to catch up. B. He wanted to show off his riding skills for the girls. C. They wanted to know whose horse could run fastest. D. They teased him about being afraid to go too fast on a horse. 2. During the race, ___________. A. the author’s horse outran the girl’s horses the whole time B. the author was confident that Tawny was in control C. the girls were so anxious to win that they sweated a lot D. the author’s good performance took Taylore by surprise 3. When the race ended, the author’s heart pounded because ________. A. he was feeling thrilled and young B. it was really tough exercise for him C. he was worried that the girls might be in danger D. he felt quite embarrassed that he had lost the race 4. The phrase " kick up my heels" at the end can be replaced by _________. A. devote myself B. enjoy myself C. accept my challenge D. take part in running competition 【文章大意】文章描述作者和兩個女孩騎馬比賽,這讓作者感到興奮,也感到雖然自己上了年紀(jì),但是有一顆年輕的心。 1.A【解析】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第三段的"We were two miles from home when, for some unexplainable reason,I pushed Tawny into a gallop(飛馳). The other horses were anxious to catch up, and just like that, the race was on."可知,作者的馬飛馳起來使得其它馬想要趕上。故選A。 3.A【解析】推理判斷題。根據(jù)文章最后一段的"I was still nervous from the crazy pace. My heart pounded too, but not from exercise. …Because despite my wrinkles (皺紋), glasses and gray hair, I was feeling young at heart."可知,比賽結(jié)束的時候,作者的心狂跳因為他感覺興奮而且年輕。故選A。 B When I was in middle school, a poisonous spider bit my right hand. I ran to my mom for help —but instead of taking me to a doctor, my mom set my hand on fire. After wrapping my hand with several layers of cotton, then soaking it in wine, she put a chopstick into my mouth, and ignited the cotton. Heat quickly penetrated the cotton and began to roast my hand. The pain made me want to scream, but the chopstick prevented it. All I could do was watch my hand burn —one minute, then two minutes— until mom put out the fire. You see, the part of China I grew up in was a rural village, and at that time preindustrial. When I was born, my village had no cars, no telephones, no electricity, and even no running water. And we certainly didn’t have access to modern medical resources. There was no doctor my mother could bring me to see about my spider bite. For those who study biology, you may have grasped the science behind my mom’s cure: heat deactivates(使失去活性) proteins, and a spider’s venom (毒液) is simply a form of protein. It’s cool how that folk remedy actually incorporates basic biochemistry, isn’t it? But I am a PhD student in biochemistry at Harvard, I now know that better, less painful and less risky treatments existed. So I can’t help but ask myself why I didn’t receive one at the time. Fifteen years have passed since that incident I am happy to report that my hand is fine. But this question lingers, and I continue to be troubled by it. We have learned to edit the human genome(基因組) and unlock many secrets of how cancer progresses. We can control neuronal activity literally with the switch of a light. Each year brings more advances in biomedical research—exciting, transformative accomplishments. Yet, despite the knowledge we have accumulated, we haven’ t been so successful in distributing it to where it’s needed most. According to the World Bank, twelve percent of the world’s population lives on less than $ 2 a day. Malnutrition kills more than 3 million children annually. Three hundred million people are suffering malaria globally. All over the world, we constantly see these problems of poverty, illness, and lack of resources preventing the flow of scientific information. Life-saving knowledge we take for granted in the modern world is often unavailable in these underdeveloped regions. And in far too many places, people are still essentially trying to cure a spider bite with fire. 1. How did the author’s mom cure him of the spider’s bite? A. She sent him to the nearby hospital immediately. B. She asked the neighbors for help. C. She wrapped the wound with cotton and burnt it. D. She let him drink some wine. 2. What was NOT the author’s hometown like? A. It was a backward village in China. B. It was an industrial rural village. C. It had no running water, telephones or cars. D. People there had no access to modern medical care. 3. Which of the following can replace the underlined word “incorporates” in Paragraph 3? A. includes B. resists C. inspires D. invents 4. What does the author want to do most? A. Change the unequal distribution of scientific knowledge. B. Discover more secrets to cancer. C. Bring more advances in biochemistry. D. Invent better and less painful treatments. 【參考答案】1—4、CBAA 三、七選五。 (2017·合肥市第一次教學(xué)質(zhì)量檢測) You're growing up.That means you're probably experiencing lots of changes,all at once.Your body is changing.It might even seem as if your entire self is changing.It can be confusing and even scary. 1 And it's good! Growing up means that you can do more,learn more,and start to make your mark on the world.In order for that to happen, your body produces chemicals called hormones that help both body and mind grow.Hormone levels change constantly,rising and falling. 2 But it's partly to blame for intense emotions,surprising reactions,and mood swings. Because of the way your brain develops,it is somewhat ruled by emotions now and through your teen years.As a result, growing up can seem like an emotional roller coaster! 3 ●Take care of yourself.If you eat right,sleep enough,and get good exercise,your brain will be much more able to deal with the stress. ● 4 When you feel your moods swinging or you're upset,or confused,some quiet time will allow you to gather your thoughts and get calmer. ●Practice relaxing your body and deep breathing when you wake up and when you go to bed. 5 Plus,when stuff happens during the day,you'll be able to calm yourself quickly with a deep breath or two before you react.Your body is changing. A.Take a timeout. B.But the truth is,it happens to every teen. C.Work out regularly to keep physically fit. D.This changing is needed for your body's development. E.It will help you fall asleep—and start the morning right. F.Here are a few things you can do to make the ride smoother. G.Usually,these feelings settle down when you realize what is going on. 【語篇解讀】 本文是一篇說明文。主要介紹了青少年如何應(yīng)對成長過程中的一些變化。 1.B [由空前的“confusing and even scary”和空后的“good”可知,空處在這里起承上啟下的作用,所以選B項。] 2.D [由空前一句可知,荷爾蒙的水平一直在不斷地改變,忽高忽低;D項中的“This changing”與空前的“change”相對應(yīng),所以選D項。] 3.F [空前的“an emotional roller coaster”與F項中的“make the ride smoother”相對應(yīng),且由下文列舉的幾個要點(diǎn)可知,F(xiàn)項符合文意。] 4.A [由本段中的“一些安靜的時間將使你集中精神,安靜下來”可知,A項正確。] 5.E [空前的“Practice relaxing your body and deep breathing”與E項中的“It”對應(yīng),空前的“when you wake up”與E項的“start the morning right”對應(yīng);空前的“when you go to bed”與E項的“fall asleep”對應(yīng)。所以選E項。] 8

注意事項

本文(2019高考英語 詞匯考查+題型練 Unit 1 Friendship(含解析)新人新版必修1)為本站會員(Sc****h)主動上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因為網(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  sobing.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!