歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2014屆高考英語 閱讀理解 2013暑假練習(xí)題(7)

  • 資源ID:153605439       資源大?。?span id="zvtm055" class="font-tahoma">101KB        全文頁數(shù):5頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:9.9積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 微信開放平臺登錄 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要9.9積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號,方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 支付寶    微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

2014屆高考英語 閱讀理解 2013暑假練習(xí)題(7)

2014高考英語閱讀理解:2013暑假練習(xí)題(7)及答案解析 (第 A篇)A year ago August, Dave Fuss lost his job driving a truck for a small company in west Michigan. His wife, Gerrie, was still working in the local school cafeteria, but work for Dave was scarce, and the price of everything was rising. The Fusses were at risk of joining the millions of Americans who have lost their homes in recent years. Then Dave and Gerrie received a timely gift $ 7,000, a legacy (遺產(chǎn)) from their neighbors Ish and Arlene Hatch, who died in an accident. “It really made a difference when we were going under financially,” says Dave.But the Fusses werent the only folks in Alto and the neighboring town of Lowell to receive unexpected legacy from the Hatches. Dozens of other families were touched by the Hatches generosity. In some cases, it was a few thousand dollars; in others, it was more than $100,000.It surprised nearly everyone that the Hatches had so much money, more than $3 million they were an elderly couple who lived in an old house on what was left of the family farm.Children of the Great Depression, Ish and Arlene were known for their habit of saving. They thrived on (喜歡) comparison shopping and would routinely go from store to store,checking prices before making a new purchase.Through the years, the Hatches paid for local children to attend summer camp when their parents couldn t afford it.“Ish and Arlene never asked if you needed anything,” says their friend Sandy Van Weelden, “They could see things they could do to make you happier, and they would do them.”Even more extraordinary was that the Hatches had their farmland distributed. It was the Hatches wish that their legacy a legacy of kindness as much as one of dollars and cents should enrich the whole community (社區(qū)) and last for generations to come.Neighbors helping neighbors that was Ish and Arlene Hatch s story.語篇解讀本文主要介紹了一對關(guān)心鄰里、無私奉獻(xiàn)的夫妻。他們把自己的財產(chǎn)留給需要的人,強(qiáng)調(diào)人人互助,世界就會更美好。1According to the text, the Fusses _.A. were employed by a truck companyB. were in financial difficultyC. worked in a school cafeteriaD. lost their home解析事實(shí)細(xì)節(jié)題。從第一段前三句話可以看出,F(xiàn)uss夫婦現(xiàn)在正處于經(jīng)濟(jì)困境中,所以B為正確答案。A、C項(xiàng)與文中有關(guān)細(xì)節(jié)不符,D項(xiàng)在文中沒有信息支持。答案B2Which of the following is true of the Hatches?A. They had their children during the Great Depression.B. They left the family farm to live in an old house.C. They gave away their possessions to their neighbors.D. They helped their neighbors to find jobs.解析事實(shí)細(xì)節(jié)題。第四段第一句話說Hatch夫婦是在大蕭條時期出生的,而不是他們在大蕭條時期有了孩子,排除A;第三段提到他們的老房子位于他們家的農(nóng)場里,B錯誤;第二段提到他們幫助有困難的鄰居們,但并未提及幫他們找工作,D錯誤。C項(xiàng)說他們把自己的財產(chǎn)捐贈給鄰居,符合文意,故答案為C。答案C3Why would the Hatches routinely go from store to store?A. They decided to open a store.B. They wanted to save money.C. They couldn t afford expensive things.D. They wanted to buy gifts for local kids.解析推理判斷題。第四段提到他們有節(jié)約的習(xí)慣,買東西之前喜歡一個商店一個商店地比較價格,顯然是為了省錢,故答案為B。A,他們決定開個商店;C,他們買不起貴的東西;D,他們想給當(dāng)?shù)氐暮⒆淤I禮物,都明顯與文意不符。答案B4According to Sandy Van Weelden, the Hatches were_.A. understandingB. optimisticC. childlike D. curious解析推理判斷題。從文章第五段Sandy Van Weelden的話中可知,the Hatches從來不問你需要什么,而是能夠發(fā)現(xiàn)你需要的東西,然后就來幫助你,這說明他們非常善解人意,故答案為A。B表示樂觀的;C表示孩子氣的,天真爛漫的;D表示好奇的,明顯不符合文意。答案A5What can we learn from the text?A. The community of Alto was poor.B. The summer camp was attractive to the parents.C. Sandy Van Weelden got a legacy from the Hatches.D. The Hatches would like the neighbors to follow their example.解析推理判斷題。A項(xiàng)錯在這個地區(qū)很貧困,文章只是說這里有經(jīng)濟(jì)困難的人,并不是說這里是一個貧困地區(qū);B項(xiàng)錯在parents上;C項(xiàng)說Sandy Van Weelden得到了Hatches夫婦的一份遺產(chǎn),文章只是提到他對他們的評價,并未說他得到遺產(chǎn)之事;從文章倒數(shù)第二段第二句話以及最后一段可以看出,Hatches夫婦的愿望就是他們的遺產(chǎn)能夠?yàn)樯鐓^(qū)以及子孫后代造福,鄰里之間能夠互相幫助,故答案為D。答案D*結(jié)束 (第 B篇)BParttime Front Desk PositionKirchoff, Inc. , a book development company, is looking for a parttime front desk office worker. This position is perfect for a person who is cheerful, dependable,and pleasant to work with. Also, you should be able to welcome guests, redirect phone calls, and take messages. More importantly, you can stay cool under pressure. You are expected to work 500600 pm weekdays. You need to fill in some forms if you are interested.Forms can be collected atKirchoff, Inc.866 United Nations Plaza, # 525New York,NY 10017Important Points to Remember When Swimming· Wait at least an hour after meals.· Follow the advice of lifeguards.· Dont dive into unknown waters. Always swim in line with the shore.· Find out at the seaside when and where it is safe to swim.· Dont use floating toys on the water. Wind can easily sweep them out to sea.· Get out of the water if you feel tired or cold. Cold can kill even strong swimmers.Help Telephone: 2125435902Atlantic City Beach OfficeArrive on time.Introduce yourself in a polite manner.Read company materials while you wait.Have a firm handshake.Listen.Use body language to show interest.Smile and nod to the interviewer.Ask about the next thing you should do.Thank the interviewer.Write a thankyou letter to anyone you have spoken to.For more information, please visit 368 Cooper Square,New York. NY 100086. If you want to work in an office, where can you get the forms to fill in?A. Website. jobweb. comB. Atlantic City Beach Office.C. 368 Cooper Square, New York, NY 10008.D. 866 United nations Plaza, # 525 ,New York,NY 10017.解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一部分“is looking for a parttime front desk office worker.”可知答案。答案D7. What does a person need most to be fit for the onehour weekday job?A. He should be cheerful,dependable,and easygoing.B. He has to work from Monday to Friday.C. He can remain calm in a difficult situation.D. He can welcome guests and deal with phone calls.解析推理判斷題。由第一部分中間“More importantly,you can stay cool under pressure.”可以推斷出在有壓力的情況下,需要保持冷靜。答案C8. According to the above information,what is the right thing to do when you swim?A. To keep close to the beach.B. To dive into unknown waters.C. To use floating toys on the water.D. To swim soon after lunch.解析細(xì)節(jié)理解題。由文中第二部分“Find out at the seaside when and where it is safe to swim.”可知道答案。答案A9. The best title for the last piece of information would be_.A. Tips on Showing Interest in a JobB. Steps to a Successful InterviewC. Advice on Introducing Yourself PolitelyD. Rules of Body Language in an Interview解析主旨大意題。根據(jù)文中最后一部分的“Smile and nod to the interviewer.”以及“Thank the interviewer?!笨梢耘袛喑鲞@一部分是關(guān)于如何面試成功的建議。答案B*結(jié)束

注意事項(xiàng)

本文(2014屆高考英語 閱讀理解 2013暑假練習(xí)題(7))為本站會員(go****ng)主動上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!