歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2019-2020年高中英語 雙基限時(shí)練8 新人教版必修1.doc

  • 資源ID:3227256       資源大?。?span id="0uabxdc" class="font-tahoma">36KB        全文頁數(shù):6頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:9.9積分
快捷下載 游客一鍵下載
會(huì)員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要9.9積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號(hào),方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動(dòng)生成)
支付方式: 微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號(hào):
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會(huì)被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請(qǐng)使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請(qǐng)知曉。

2019-2020年高中英語 雙基限時(shí)練8 新人教版必修1.doc

2019-2020年高中英語 雙基限時(shí)練8 新人教版必修1 Ⅰ.單詞拼寫 1.She ________(煮)the eggs soft. 答案 boiled 2.Whats the weather ________(預(yù)報(bào))today? 答案 forecast 3.A ________(包裹) of clothes were put into the car. 答案 parcel 4.He got a position with an ________(保險(xiǎn)) pany. 答案 insurance Ⅱ.用所給動(dòng)詞的適當(dāng)形式填空 1.________(boil) some water for us, please. 答案 Boil 2.Water ________(boil) at 100 degrees centigrade. 答案 boils 3.The pot is ________(boil) away on the fire. 答案 boiling 4.She ________(boil) with anger at his word. 答案 boiled 5.Hurricane has been ________(forecast) for tomorrow afternoon. 答案 forecast/forecasted 6.Spring is ing. It ________(get) warmer and warmer. 答案 is getting 7.My aunt ________(e) to see us. Shell be here soon. 答案 is ing 8.You are always ________(change) your mind. 答案 changing 9.According to the timetable, the train for Athens ________ (leave) at seven oclock in the evening. 答案 leaves 10.Id hold on to that house for the time being; house prices ________ (rise) sharply at the moment. 答案 is rising 11.— When does the train start? — It ________ (start) in 15 minutes according to the timetable. 答案 starts 12.— Are you still busy? — Yes, I ________ (finish) my work and it wont take long. 答案 am finishing 13.— When will they leave? — They ________ (leave) very soon. 答案 are leaving 14.— What would you do if it ________ (rain) tomorrow? — We have to carry it on, since weve got everything ready. 答案 rains 15.— Youve left the light on. — Oh, I ________ (go) and turn it off. 答案 will go Ⅲ.語法填空 Woman: Good morning, sir. Can I help you? Man: I wonder __1__ you could give me some information about active holidays. Woman: Active holidays, sir? Can you tell me exactly __2__ you mean, please? Man: Well, you see, __3__ I go on holidays, I like to get plenty of exercise. I dont like __4__ (sit) around and doing nothing. What I mean is that Im the sort of man __5__ enjoys swimming, water skiing, those sorts of things. Woman: Yes, sir, very __6__ (interest). Um ... active holidays, let me see. Oh, yes, what about diving, sir? We can offer you two weeks off the coast of Cornwall: one week diving and one week fishing with the local fishermen. Man: Fishing? Is there any chance of __7__ (get) in a bit of sailing? Woman: Im sorry we dont do many sailing holidays, sir. Mostly they __8__ (organize) by the sailing school. But rowing, yes. Are you interested in rowing, sir? Man: Well, I __9__ (do) a lot of rowing when I was at university. Woman: Why dont you look through these brochures, sir, and see if theres anything __10__ interests you? Man: OK. Thanks. 答案 1.if 2.what 3.when 4.sitting 5.who 6.interesting 7.getting 8.are organized 9.did 10.that Ⅳ.閱讀理解 A I have a rule for travel: Never carry a map. I prefer to ask for directions. Foreign visitors are often puzzled in Japan because most streets there dont have names. In Japan, people use landmarks in their directions instead of street names. For example, the Japanese will say to travelers, “Go straight down to the corner. Turn left at the big hotel and go past a fruit market. The post office is across from the bus stop.” In the countryside of the American Midwest, usually there are not many landmarks. There are no mountains, so the land is very flat (平坦的). In many places there are no towns or buildings within miles. Instead of landmarks, people will tell you directions and distance. In Kansas or Iowa, for example, people will say, “Go north two miles. Turn east, and then go another mile.” People in Los Angeles, California, have no idea of distance on the map: They measure distance by means of time, not miles. “How far away is the post office?” you ask. “Oh,” they answer, “Its about five minutes from here.” You say, “Yes, but how many miles away is it?” They dont know. People in Greece sometimes do not even try to give directions because visitors seldom understand the Greek language. Instead of giving you the direction, a Greek will often say, “Follow me.” Then hell lead you through the streets of the city to the post office. Sometimes a person doesnt know the answer to your question. What happens in this situation? A New Yorker might say, “Sorry, I have no idea.” But in Yucatan, Mexico, no one answers, “I dont know.” People in Yucatan think that “I dont know” is impolite. They usually give an answer, often a wrong one. A visitor can get very, very lost in Yucatan! One thing will help you everywhere — in Japan, in the United States, in Greece, in Mexico, or in any other place. You might not understand a persons words, but maybe you can understand his body language. He or she will usually turn and then point in the correct direction. Go in that direction, and you may find the post office! 1.The passage mainly tells us that ________. A. never carry a map for travel B. there are not many landmarks in the American Midwest C. there are different ways to give directions in different parts of the world D. New Yorkers often say, “I have no idea,” but people in Yucatan, Mexico, never say this 答案與解析 C 文章列舉了日本、美國中西部、洛杉磯、希臘、紐約等地問路的回答方式,可知C項(xiàng)最符合文意。 2.The passage says, “In Japan, people use landmarks in their directions.” The word “l(fā)andmarks” means ________. A. building names B. street names C. hotels, marks and bus stops D. buildings or places which are easily recognized 答案與解析 D landmarks是“地標(biāo)”的意思。從文章第一段末句中的“the big hotel”,“a fruit market”,“the bus stop”可知, landmarks不是建筑名、街道名。 3.In which place do people tell distance by means of time? A. Japan. B. American Midwest. C. Los Angeles, California. D. Greece. 答案與解析 C 從第三段可知,在加州的洛杉磯人們用時(shí)間來告訴你路程。 4.In the passage, ________ countries are mentioned by the writer. A. seven B. four C. eight D. five 答案與解析 B 文中提到了Japan, America, Greece, Mexico四個(gè)國家。 B Im a travel addict (旅游迷). I think it is very exciting to go to new places, experience different situations and see unfamiliar things. Heres what I have e up with about why travel is so fascinating. To start with, whether we know it or not, every day is filled with anxiety about things that we dont need to worry about in the first place. Going to new places is an opportunity to escape from our everyday worries. For example, after a whole day at work, I am often physically and mentally tired and start to worry about things. However, the moment I get on the train or bus to my next destination (目的地) I forget all my tiredness and worries. Next is one of the most basic concepts in travel: movement. I always take along books to read on my train trips, but in the end, only about five pages or so ever get read, because I just stare out of the window at the things whooshing by. Just the ability to move is exhilarating (令人高興的). Movement also means that we are going to new places and seeing new things. But why is that important? Because experiencing new situations, people and ideas could help us to learn about new things and grow, especially when we dont have the burden of everyday worries. I have never gone on a trip and e back as the same person; I have always changed and grown through travel. So take every type of trip you can, at every chance you get, and you will not only experience more of the world, but will bee a happier person with a richer set of experiences. 語篇解讀 旅行到底有什么迷人之處呢?本篇文章的作者就以自己的親身經(jīng)歷為我們揭曉答案。 5.The text is mainly about ________. A. how to have a fortable life B. how to bee a travel addict C. why travel is so attractive D. how to get rich experiences 答案與解析 C 主旨大意題。通過文章第一段“Heres what I have e up with about why travel is so fascinating.”可知本文主要是作者向讀者介紹為什么旅行會(huì)如此吸引人。故C項(xiàng)正確。 6.Traveling to new places offers all of the following benefits EXCEPT that ________. A. it helps us to learn new things B. it makes us happier people C. it helps us to get more experiences D. it gives us more chances to read 答案與解析 D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第三段“Because experiencing new situations, people and ideas could help us to learn about new things ...”可知,旅行讓人學(xué)到新的東西,故A項(xiàng)錯(cuò)誤;根據(jù)最后一段“... and you will not only experience more of the world, but will bee a happier person with a richer set of experiences”可知旅行讓人變得更快樂而且會(huì)獲得更豐富的經(jīng)歷。故B、C項(xiàng)錯(cuò)誤。根據(jù)第三段“... but in the end, only about five pages or so ever get read”可知作者在旅行時(shí)讀不了多少書,故D項(xiàng)正確。 7.The author develops the text mainly by ________. A. cause and effect B. order in time C. order in space D. examples 答案與解析 A 篇章結(jié)構(gòu)題。文章第一段作者提出問題(為什么旅行會(huì)如此吸引人),第二、三段分析了旅行吸引人的原因。最后一段進(jìn)行總結(jié)。故文章通過原因與結(jié)果進(jìn)行發(fā)展。故A項(xiàng)正確。 Ⅴ.短文改錯(cuò) Once, a man got on a bus to New York. Because he did not want to pay, so he hid in the toilet. But a passenger saw her. She tapped the person in front of her on the shoulder and say, “Theres a bum (流浪漢) in toilet. Tell the bus driver.” The message was passing on from person to person. But somewhere along the way, it was changed. The bus driver told that there was a bomb in the toilet. He immediate stopped the bus and telephoned the police. When the police came, they told the passengers to get off the bus or stay far away. Then they closed the highway. As a result, a traffic jam of 15 mile long was soon caused. In the help of a dog, the police searched for two hours. Of course they found no bomb. 答案  Once, a man got on a bus to New York. Because he did not want to pay, he hid in the toilet. But a passenger saw . She tapped the person in front of her on the shoulder and , “Theres a bum (流浪漢) in toilet. Tell the bus driver.” The message was on from person to person. But somewhere along the way, it was changed. The bus driver told that there was a bomb in the toilet. He stopped the bus and telephoned the police. When the police came, they told the passengers to get off the bus stay far away. Then they closed the highway. As a result, a traffic jam of 15 long was soon caused. the help of a dog, the police searched for two hours. Of course they found no bomb.

注意事項(xiàng)

本文(2019-2020年高中英語 雙基限時(shí)練8 新人教版必修1.doc)為本站會(huì)員(tian****1990)主動(dòng)上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請(qǐng)重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  sobing.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號(hào):ICP2024067431號(hào)-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號(hào)


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺(tái),本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!