歡迎來(lái)到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁(yè) 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

新課標(biāo)高中英語(yǔ) 雙基限時(shí)練5 人教版必修1精修版

  • 資源ID:63043883       資源大?。?span id="335o5ne" class="font-tahoma">105.50KB        全文頁(yè)數(shù):5頁(yè)
  • 資源格式: DOC        下載積分:10積分
快捷下載 游客一鍵下載
會(huì)員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要10積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫(xiě)的郵箱或者手機(jī)號(hào),方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動(dòng)生成)
支付方式: 微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號(hào):
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會(huì)被瀏覽器默認(rèn)打開(kāi),此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁(yè)到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請(qǐng)使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無(wú)水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過(guò)壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒(méi)有明確說(shuō)明有答案則都視為沒(méi)有答案,請(qǐng)知曉。

新課標(biāo)高中英語(yǔ) 雙基限時(shí)練5 人教版必修1精修版

人教版英語(yǔ)精品資料(精修版) 雙基限時(shí)練(五) Unit 2 Part Ⅱ Ⅰ.將間接引語(yǔ)變?yōu)橹苯右Z(yǔ) 1.I ordered my boy to go home. →I said to (ordered) my boy, “________________________” 答案 Go home. 2.The doctor advised her not to eat too much fat. →The doctor said to her,“________________________” 答案 Don't eat too much fat. 3.He asked me whether I had any difficulty. →“________________________” he asked me. 答案 Have you got(Do you have) any difficulty? 4.He asked me if she was coming. →He said (asked),“________________________” 答案 Is she coming? 5.He asked me where I had been. →He said (asked), “________________________” 答案 Where have you been? 6.I asked her why she hadn't told me earlier. →“________________________” I asked her. 答案 Why didn't you tell me earlier? 7.He asked me how long it would take to go there by plane. →He asked me,“________________________” 答案 How long will it take to go there by plane? 8.He told me that Abraham Lincoln was born on February 12, 1809. →He told me (said to me),“________________________” 答案 Abraham Lincoln was born on February 12,1809. Ⅱ.語(yǔ)法填空 Jack: People always __1__ (say) that Chinese is very hard __2__ (learn). Sometimes I wish I __3__ (be) learning French or Japanese. Maybe they'd be __4__ (easy). Mary: Maybe, but maybe not. It all depends __5__ what language you already speak. Jack: Why should that be? What difference does it make? Mary: Well, languages are more __6__ less equally difficult. Most of the things one language says must __7__ (say) by every language in some way. Jack: You mean I could learn Chinese easily? Mary: No, because your native language is Spanish. But Italian might be easy. It has a lot of words that __8__ (be) similar to words in Spanish. Even the sound system is more similar than __9__ of Chinese is to Spanish. How difficult a language is to learn depends mostly on how __10__ it resembles your own language. 答案 1.say 2.to learn 3.were 4.easier 5.on 6.or 7.be said 8.are 9.that 10.much Ⅲ.閱讀理解 A Mr. Backer is a kind­hearted man. Once he gave some food to a poor woman. Mr. White, the boss of the restaurant, found it and became angry. He often gave the leftovers (剩飯菜) to some poor workers. Mr. Backer lost his work for it. It was difficult for him to find work in the small country though he was an able cook. The war made all stop. Children couldn't go to school, most shops were closed, even some farmers were hungry. Some people were made to leave their houses and they had to find the safe places. It was an autumn night. Mr. Backer hadn't any food to eat and went to bed, but he couldn't fall asleep, because he was very hungry. Suddenly he heard a noise in his room. He saw a man looking for something useful there. He said nothing and watched it carefully. At last the man took a few old clothes out of a broken paper box and took them away. He got up from his bed quickly and followed him gently (文雅地), with his quilt on his back. The man didn't find him and went into a small and wet house. Mr. Backer also went in and saw there was nothing in the room. The thief (賊) saw him and was surprised. He asked, “What did you come here for?” “You have carried my things here,” said Mr. Backer. “I have to move here, too!” 1.Mr. White sent Mr. Backer away because ________. A. he couldn't cook B. he didn't work hard C. he didn't like him at all D. he gave some leftovers to a poor woman 答案與解析 D 根據(jù)文章第三句話可知,貝克先生被解雇是因?yàn)樗o一些可憐的工人剩飯吃。 2.________, so the people in the small country got into trouble. A. The war broke out (爆發(fā)) B. It didn't rain C. Children couldn't go to school D. Shops and factories were closed 答案與解析 A 文中“The war made all stop”及后邊內(nèi)容可知,A項(xiàng)正確。 3.Mr. Backer couldn't go to sleep because ________. A. the weather was cold B. the weather was hot C. he was hungry D. he was ill 答案與解析 C 從文中“but he couldn't fall asleep, because he was very hungry”可知,C項(xiàng)正確。 4.Mr. Backer said nothing when the thief went into his room because ________. A. he wanted to send him to the police station B. there was nothing expensive there C. he was afraid the man could hurt him D. he hoped the man could help him 答案與解析 B 從后半部分來(lái)看,貝克先生并不打算抓他去警局,也不怕賊會(huì)傷害他,更不會(huì)希望賊會(huì)幫助自己,而是他一無(wú)所有。B項(xiàng)正確。 5.The underlined word“quilt” in this story means ________. A. 珠寶 B. 錢(qián)箱 C. 被子 D. 鞋帶 答案與解析 C 衣服被賊拿走了,珠寶和錢(qián)箱更是沒(méi)有。他唯一可以背著的就是他的被子。 B English has surely become the global language. Whenever we turn on the news to find out what's happening in East Asia, or Africa, or anywhere, people are being interviewed and telling us about it in English. If people look at the facts about the amazing reach of the English language, many would be surprised. English is used in over 90 countries as an official or semi­official language. English is the working language of many international institutes (研究所) as well as of most international research scientists. It is also the language that Indian parents and black parents wish their children to learn. It is believed that over one billion people worldwide are now learning English. One of the most important causes of the spread of English around the world is that Europeans are willing to accept it as their language. English is spreading from northern Europe to the south and is now the second language in countries such as Sweden, Norway, Netherlands and Denmark. If one visits any of them, it would seem that almost everyone there can talk in English. Recently, a report said that at the beginning of 2001, English was the most widely known foreign language with 43% of Europeans saying they spoke it. The report also said that with over 89% of the population speaking English, Sweden now has the highest percentage of English speakers. What's more, English is the language rated as most useful to know, and over 77% of Europeans who do not speak English as their first language consider it useful. 6.By writing this passage, the writer mainly wants to tell us ________. A. why so many people speak English around the world B. that English has become a language spoken all over the world C. about the development of English in Europe D. something about the English­speaking countries 答案與解析 B 主旨大意題。根據(jù)本文的第一句“English has surely become the global language.”以及后文的具體描述可知,作者主要想告訴我們,英語(yǔ)是目前世界的通用語(yǔ)言。 7.According to the passage, what has played an important role in spreading English around the world? A. That governments have asked their people to learn it in school. B. That English is the most beautiful language in the world. C. That Europeans are willing to accept English as their language. D. That people have to use English in their work. 答案與解析 C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段的“One of the most important causes of the spread of English around the world is that Europeans are willing to accept it as their language.”可知C正確。 8.What does the underlined word “rated” in the last paragraph mean? A. Stood. B. Agreed. C. Considered. D. Argued. 答案與解析 C 詞義猜測(cè)題。根據(jù)語(yǔ)境以及第四段的“consider it useful”可知, rate在這里意為“認(rèn)為、看作”。 9.What can we learn from the passage? A. Black parents don't want their children to learn English. B. English is used in over 90 countries as an official language. C. Not all international research scientists speak English at work. D. English has become the most important language in Sweden. 答案與解析 C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段的“English is the working language ... as well as of most international research scientists.”可知,并不是所有的國(guó)際研究科學(xué)人員工作時(shí)都使用英語(yǔ)。 Ⅳ.短文改錯(cuò) It was our English teacher's birthday yesterday. Though English is a hard subject, but I like my English teacher a lot, and so are my classmates. She is nice to us and always tells us stories of the days when she was in her twenty. Sometimes she even stayed in school to help students make up their lessons. She always encourages us and tells us do our best. We are gratefully to her, so that day we bought him a cake and a gift. We even made a big card for her, on it we wrote all our names. Seeing these, she was moving and had a big smile in her face. 答案  It was our English teacher's birthday yesterday. Though English is a hard subject, I like my English teacher a lot, and so my classmates. She is nice to us and always tells us stories of the days when she was in her . Sometimes she even in school to help students make up their lessons. She always encourages us and tells us do our best. We are to her, so that day we bought a cake and a gift. We even made a big card for her, on we wrote all our names. Seeing these, she was and had a big smile her face.

注意事項(xiàng)

本文(新課標(biāo)高中英語(yǔ) 雙基限時(shí)練5 人教版必修1精修版)為本站會(huì)員(無(wú)***)主動(dòng)上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請(qǐng)重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  sobing.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號(hào):ICP2024067431號(hào)-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號(hào)


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺(tái),本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!