歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

【精校版】新課標(biāo)高中英語 雙基限時(shí)練14 人教版必修1

  • 資源ID:70878523       資源大?。?span id="rrc3fc5" class="font-tahoma">441.50KB        全文頁數(shù):6頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:10積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要10積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號,方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

【精校版】新課標(biāo)高中英語 雙基限時(shí)練14 人教版必修1

人教版精品英語資料(精校版) 雙基限時(shí)練(十四) Unit 5 Part Ⅱ Ⅰ.將下列句子合并為由關(guān)系副詞引導(dǎo)的定語從句 1.Yesterday I paid a visit to the house. Lu Xun once lived there. __________________________________________________ 答案 Yesterday I paid a visit to the house where Lu Xun once lived. 2.Give me one good reason. I should help you for the reason. __________________________________________________ 答案 Give me one good reason why I should help you. 3.There came a day. The rain fell at last then. __________________________________________________ 答案 There came a day when the rain fell at last. 4.We will start at the point. We left off there. __________________________________________________ 答案 We will start at the point where we left off. 5.I'll never forget the days. We studied together then. __________________________________________________ 答案 I'll never forget the days when we studied together. Ⅱ.完成句子 1.This is the school ________ ________ ________ ________ ________ ________(我哥哥現(xiàn)在一直在那兒學(xué)習(xí)的).(study) 答案 where my brother has been studying 2.He has two English­Chinese dictionaries, ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________(兩本都是上周買的).(buy) 答案 both of which were bought last week 3.The reason ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________(這個(gè)男孩經(jīng)常上學(xué)遲到的)is still unknown.(be) 答案 why the boy was often late for school 4.The train ________ ________ ________ ________ ________(她旅行乘坐的)was late.(travel) 答案 on which she was traveling 5.I don't like the book ________ ________ ________ ________(封皮是紅色的).(be) 答案 whose cover is red Ⅲ.對比填空(that, which, when, where, why) 1.I will never forget the days ________ we spent together. 答案 that/which 2.I will never forget the days ________ we stayed together. 答案 when 3.This is the place ________ we visited last year. 答案 that/which 4.This is the place ________ we held a party last week. 答案 where 5.The reason ________ he explained at the meeting was not sound. 答案 which/that 6.The reason ________ he was late was that he missed his train. 答案 why Ⅳ.閱讀理解 A Martin Luther King. Jr. was born in Georgia in 1929. When he was still a boy, Martin learned that his people, the black Americans, were often treated differently from most of their fellow Americans. Many could not attend good schools, get good jobs, or live in nice houses because of the color of their skin. Martin knew that in a free country this was wrong. He wanted to help his black brothers, so he decided to go to school to get good education. He became a minister (牧師) in Montgomery, Alabama. This is where Martin Luther King's “peaceful fight” first began. Dr. King held the belief that the only way people could win their rights was to remain peaceful, even in face of danger. Later Martin Luther King, became a famous lawyer and a great leader of black people who fight for equal rights. In 1963,his efforts led to the Great March (大游行) on Washington, where King delivered his famous speech “I Have a Dream”. Here he raised public concern for the civil rights (民權(quán)) movement. Dr. King won the Nobel Peace Prize in 1964 for his achievements and courage. The whole nation mourned when the terrible event happened on April 4, 1968, in Memphis, Tennessee. Martin Luther King. Jr. was shot. The man who had preached (倡導(dǎo)) nonviolence (非暴力) died violently. But Dr. King's dream can never die. Many Americans are still struggling to make that dream come true. The following is part of his famous speech delivered during the Great March: I have a dream today! I have a dream that one day on the red hills of Georgia, sons of former slaves and the sons of former slave­owners will be able to sit down together at the table of brotherhood. I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. 1.Martin Luther King's “peaceful fight” first began ________. A. when he went to school B. after he became a minister C. after the Great March D. after he became a leader of black people 答案與解析 B 文章第一段中的“He became a minister in Montgomery, Alabama. This is where Martin Luther King's ‘peaceful fight’ first began.”可知,B項(xiàng)正確。 2.The purpose of the Great March was ________. A. to win the Nobel Peace Prize B. to voice the sufferings of black people C. to attract American people's attention to civil rights D. to force the president to fall out of power 答案與解析 C 從文章倒數(shù)第二句可知,華盛頓的大游行是為了提高公眾對民權(quán)運(yùn)動的關(guān)注度。C項(xiàng)正確。 3.What does the underlined word “mourned” in the second paragraph mean? A. Became angry. B. Became sad. C. Cheered. D. Became puzzled. 答案與解析 B 從文章第二段第一句知,1968年4月4日馬丁·路德·金被槍殺,舉國上下“哀悼”這位黑人英雄。B項(xiàng)最合適。 4.What was Martin Luther King's dream? A. To give his children a high social position. B. To have a nation where black people and white people are treated equally. C. To carry on the peaceful revolution. D. To be elected president of America. 答案與解析 B 從馬丁的“I have a dream”的演講中可知,B項(xiàng)正確。 B There's a street in Harlem that comes alive every Saturday with the sound of gospel (福音) music. You won't find any church there — just a simple stone house full of teenagers and the woman who draws them in. Her name is Vy Higginsen, a New York theater producer. Five years ago she created something called “Gospel for Teens”. If you're thinking that Higginsen thought up this program as a way to save the teens, you'd be wrong. She did it to save the music. The faces and voices of Gospel for Teens include kids between the ages of 13 and 19 who gather in Harlem each week from all over New York and New Jersey to study the tradition and the art of singing gospel. Higginsen runs an advanced (高級的) class, but each fall she brings in a new group, putting out a call for auditions (試音) in local papers, on radio, and in churches. She calls them her “beginners”. Yolanda Howard, age 14, had arrived by subway from the Bronx very early. “I was so happy because I was the first person,” she said. And she brought along her friend Rhonda Rodriguez. Asked if she was nervous, Rodriguez told Lesley Stahl, a reporter, “I was really nervous.” “Did they really have to be great in the audition?” Stahl asked Higginsen. “No,” she replied. “We don't expect them to be great. They're teenagers.” One girl who auditioned only knew little about music. “That's why we have this school!” said Higginsen. So she and the teachers she calls music masters — including her own daughter Knoelle — want to accept as many kids as they can. And that next Saturday, there they were: the 46 kids Higginsen chose as her new beginners, including Yolanda Howard and her friend Rhonda Rodriguez, who thought she wouldn't get in, but Higginsen had decided to give her a chance. 語篇解讀 本文是記敘文。Vy Higginsen創(chuàng)建了名為Gospel for Teens的組織,其目的不是為了挽救青少年,而是為了挽救音樂。 5.Which of the following is the best title for the text? A. You don't need to know everything! B. Give nervous kids a chance! C. Go to the audition! D. Save the music! 答案與解析 D 標(biāo)題歸納題。本文圍繞Vy Higginsen創(chuàng)建的名為Gospel for Teens的組織展開描述, Vy Higginsen創(chuàng)建該組織的目的不是為了挽救青少年,而是為了挽救音樂。故D項(xiàng)最適合作為本文標(biāo)題。 6.Gospel for Teens was founded to ________. A. help kids behave themselves B. raise money to build a church C. teach the tradition and the art of gospel music D. offer kids a chance to meet some new friends 答案與解析 C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段末的“... to study the tradition and the art of singing gospel”可知答案。 7.According to the text, Vy Higginsen ________. A. works as a music teacher B. organizes the audition every year C. founded Gospel for Teens 13 years ago D. has a daughter who is under the age of 19 答案與解析 B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第五段中的“each fall she brings in a new group, putting out a call for auditions (試音) in local papers, on radio, and in churches”可知答案。 8.By saying “We don't expect them to be great”, Vy Higginsen means ________. A. few teenagers know how to sing gospel music B. she helps teenagers to develop their musical talent C. great teenagers can take advanced classes without auditions D. teenagers are always too nervous to show their talent in the auditions 答案與解析 B 推理判斷題。根據(jù)本句話后的“They're teenagers.”及下一段中的“One girl who auditioned only knew little about music. ‘That's why we have this school!’ said Higginsen.”可推測, Vy Higginsen認(rèn)為青少年不懂音樂很正常,他們開設(shè)這個(gè)音樂課程的目的就是為了幫助他們培養(yǎng)音樂才能。 Ⅴ.短文改錯(cuò) Dear Mary, I'm writing to asking for your advices on how to get along with my roommate Rose. I find really difficult to share a room with a person who do not act like a girl. My roommate has much bad habits in everyday life.She is quite wild and always makes noise while we are sleeping. Besides, she usually throws rubbish everywhere,that makes our room a dirty place. I'm really boring with it. I have talked about her many times and have tried my best to help her get rid of the bad habits. And it seems that there is no hope that I will succeed in changing his behaviour. So I want you to give me some suggestions. Look forward to your early reply. Yours, Lily 答案  Dear Mary, I'm writing to for your on how to get along with my roommate Rose. I find really difficult to share a room with a person who not act like a girl. My roommate has bad habits in everyday life.She is quite wild and always makes noise while we are sleeping. Besides, she usually throws rubbish everywhere, makes our room a dirty place. I'm really with it. I have talked her many times and have tried my best to help her get rid of the bad habits. it seems that there is no hope that I will succeed in changing behaviour. So I want you to give me some suggestions. Look forward to your early reply. Yours, Lily

注意事項(xiàng)

本文(【精校版】新課標(biāo)高中英語 雙基限時(shí)練14 人教版必修1)為本站會員(痛***)主動上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  sobing.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!